Cautare

61394 de rezultate pentru "clasamentul din onoare" (3.90 secunde)
Partidul Social Democrat risca sa intre din nou in izolare politica, daca nu va analiza cu atentie si in mod echilibrat demersul privind depunerea unei motiuni de cenzura, a declarat la Mamaia presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu.
Presedintele de onoare al PSD Ion Iliescu a declarat, marti, ca secretarul general al PDL Vasile Blaga este "un fatarnic si un insolent" si a precizat ca, in timpul mineriadelor din 1990, atat Blaga, cat si "seful sau", Traian Basescu, faceau parte din FSN.
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat pentru cotidianul "Gandul" ca a avut "un schimb de pareri" cu presedintele partidului, Mircea Geoana, in ceea ce priveste convocarea structurilor de conducere ale partidului, eventual a unui Congres, "daca este necesar".
Presedintele de onoare al partidului a taiat, de fapt, nodul gordian in legatura cu situatia prezenta a PSD si, mai ales, cu ceea ce ar vrea sa devina acest partid in viitor.
El considera ca, dupa retragerile lui Adrian Nastase si Ion Iliescu, din functia de presedinte de onoare al partidului, PSD are probleme de imagine deoarece opinia publica va considera ca, intr-adevar, Congresul a fost aranjat precum o piesa de teatru.
Sedinta nu a reprezentat nimic altceva decat un nou episod din razboiul Putere-Opozitie, mai ales intre parlamentarii PSD si cei ai noului partid, UNPR.
Uniunea pentru Progresul Romaniei, partidul independentilor care sustine PDL in parlament si la guvernare, si-a ales conducerea judeteana din Dolj in prezenta presedintelui executiv al UNPR, Gabriel Oprea, totodata ministru al apararii.
Felicitarea si trandafirii au fost trimise la biroul lui Ion Iliescu, din strada Atena nr. ... Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, isi sarbatoreste, vineri, ziua onomastica in familie, acasa, el precizand, intr-o postare pe blogul personal, ca nu va putea merge la biroul sau din strada Atena nr.
Ion Iliescu spune ca propunerea sefului statului privind finantarea campaniilor "e de luat in seama" Presedintele de onoare al Partidului Social Democrat, Ion Iliescu, afirma ca este "de luat in seama" propunerea sefului statului cu privire la finantarea campaniilor electorale, dar precizeaza ca trebuie vazut daca bugetul tarii poate suporta o asemenea "povara".
"Merita!" Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, considera ca declaratiile presedintelui Traian Basescu, anterioare sefului ANAF, Sorin Blejnar, cu privire la liderul social-democratilor, Victor Ponta, intr-o lume civilizata, ar crea un scandal public, "care ar merge pana la destituire", si afirma ca asemenea afirmatii reprezinta un motiv pentru "o actiune penalizatoare".
Ion Iliescu crede ca, pentru "mentalitatea anti-democratica si anti-constitutionala", pesedintele Basescu mai merita o "actiune penalizatoare" Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, considera ca declaratiile presedintelui Traian Basescu, anterioare sefului ANAF, Sorin Blejnar, cu privire la liderul social-democratilor, Victor Ponta, intr-o lume civilizata, ar crea un scandal public, "care ar merge pana la destituire", si afirma ca asemenea afirmatii reprezinta un motiv pentru "o actiune penalizatoare".
El nu a fost la Intercontinental pe 21 Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, afirma ca actuala conducere a Parlamentului se face vinovata de invitarea presedintelui "Asociatiei 21 Decembrie 1989", Teodor Maries, la Adunarea Omagiala consacrata Revolutiei Romane din Decembrie 1989, a apreciat.
Basescu se agita inutil, vrea sa il ia lumea in seama Referindu-se la Schengen Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat sambata, referindu-se la subiectul Schengen, ca presedintele Traian Basescu se "agita inutil" in incercarea de a fi bagat in seama.
Am scris in urma cu multa vreme un articol despre rolurile sale din teatru si din film si m-a sunat. ... Tatal meu si-a trait viata cu discretie si demnitate, pretuind fiecare clipa frumoasa si invatand din greseli, cu bucurie si fara regrete.
A fost un dialog intre actorul Horatiu Malaele si cativa prieteni si jurnalisti prezenti la eveniment din care am surprins franturi din viata si cariera acestuia. ... Sunt membru al Artistilor Plastici din 1978, la sectia grafica. ... - Sunteti cetatean de onoare al orasului Busteni.
Liberalul Djuvara, membru de onoare al Institutului de Istorie "A.D. Xenopol" din Iasi si al Institutului de Istorie "Nicolae Iorga" din Bucuresti, il va inlocui in functie pe un alt distins intelectual, Constantin Balaceanu Stolnici, care si-a anuntat recent retragerea din viata publica, din motive de sanatate.
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, nu a scapat nici ieri ocazia de a critica ideea lui Geoana de a promova o motiune de cenzura care ar duce la alegeri anticipate.Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a reiterat ieri, la lucrarile Scolii de vara a Tineretului Social-Democrat, ca o eventuala motiune de cenzura nu ar fi benefica PSD si a recomandat formatiunii sa demareze consultari cu partidele pentru a analiza oportunitatea acestui demers. "Nu cred ca motiunea e benefica pentru PSD" Ion Iliescu si-a exprimat din nou reticenta ca PSD ar putea profita cumva de depunerea motiunii de cenzura si a recomandat formatiunii sa aiba consultari cu partidele si sa se uite mai atent la situatia din tara inainte de a continua aceasta actiune."Nu cred ca motiunea e benefica pentru PSD.
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat, vineri, la Voluntari, la lansarea candidatilor PSD din judetul Ilfov, ca Traian Basescu a vrut sa "darame" guvernul si premierul pe care el l-a impus pentru "viziunea bolnava a unui om avid de putere".
Aurel Butnaru (foto) a fost ales membru (judecator) al Curtii de Onoare si Arbitraj din PNL, alaturi de alti 22 de colegi din toata tara.
La sedinta organizata de Inspectoratul Scolar Judetean Constanta cu directorii unitatilor de invatamant, au fost invitati si primarii care au fost implicati in pregatirea Olimpiadei Nationale de Matematica, care s-a desfasurat la liceul "Callatis", din Mangalia, pe 13 aprilie a.
google-analytics.com